IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
16:46 | 10 март 2019
Обновен: 20:11 | 25 април 2024

Тейлър Суифт: Музиката лекува разбитото сърце!

Ето кои песни са помогнали на изпълнителката

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Тейлър Суифт твърди, че музиката е излекувала сърцето ѝ, когато е преживявала тежки раздели в миналото. Певицата споделя, че някои песни я връщат към определени моменти от миналото ѝ, а други са ѝ помогнали да премине през трудни периоди.
 

"Мисля, че начинът, по който музиката те връща обратно към отдавна забравен спомен, е нещото, което най-много наподобява пътуване във времето. И до ден днешен, когато чуя "Cowboy Take Me Away" на Dixie Chicks, си спомням какво е да си на 12 г., да стоя в стаята на семейния дом в Пенсилвания, да се уча да свиря на китара, едновременно да пея и да свиря акордите, репетирайки за концерт в кафенето. Когато чуя "I Write Sins Not Tragedies" на Panic! At The Disco, се връщам във времето, когато бях на 16 г., карах по улиците в Хендерсънвил, Тенеси, с моята най-добра приятелка, Абигейл, и еуфорично крещим текста на песента", разказа Тейлър пред британското издание на "Elle".


Песни, които са ѝ помогнали да излекува разбитото сърце, са "You Learn" на Аланис Морисет, "Put Your Records On" на Корин Бейли и "Why" на Ани Ленъкс.


Тя обича да пише песни, по същата причина, по която обича и да прави снимки - за да запомни най-хубавите и най-лошите моменти, пише Teenproblem.net


Четете още: Бившият на Рита Ора я замени
 

Коментари

Новини Варна