Ариана Гранде тъгува по Пийт Дейвидсън
Тръгна на световно турне
Публикувана: 25 Mar 2019 | 9:50
Снимка: Ройтерс, архив

Ариана Гранде все още не е преживяла Пийт Дейвидсън, пише Tialoto.bg. Това смятат нейни фенове след последната ѝ публикация в Instagram. Тя се състои от цитат, в който се казва, че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш да си отиде.
 

Певицата е качила известна сентенция на Хорацио Джоунс според който трябва да се разделим с хората, които ни нараняват, независимо, че ги обичаме.
 

„Да оставиш някого да си отиде, не означава да спреш да го обичаш и да се грижиш за него“, написа почитателка на изпълнителката, която след раздялата си с комика издаде песента „Thank U, Next“.
 

В момента Пийт Дейвидсън излиза с 20-години по-възрастната от него Кейт Бекинсейл. По всичко личи, че вече е забравил Гранде, за която дори бе сгоден, защото вече не крие новата си връзка на обществени места.
 

Ариана Гранде се опитва да забрави бившия си като запълва свободното си време с работа. Тя даде старт на световното си турне „Sweetener“. На него тя е решила да не пее две от песните си, посветени на рапъра Марк Милър, който почина от свръхдоза. С него тя излизаше преди да срещне Дейвидсън.
 

Четете още: Режимът на Лейди Гага за поддържане на хубава фигура

Коментари ( 0 )