IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
12:57 | 9 април 2019
Обновен: 06:58 | 27 април 2024

Как да изправим косата без да я увредим

Няколко професионални съвета

По материала работи: manager
Как да изправим косата без да я увредим

Изправянето на чупливата коса често включва обилно използване на химикали, сешоари, преси - всичко това до най-високите, най-вредните за фоликулите топлинни настройки. Как обаче чупливите коси да постигнат този ефект, без невероятно увреждащи високи температури. Ние от онлайн магазин MAKEUP събрахме няколко професионални съвета за изправяне на косата без топлина.

 
 

1. Започнете с подходящи шампоан и балсам

 

Много е важно да започнете с подходящи шампоан и балсам, предназначени за такива процедури. След измиване, подсушете и нанесете изглаждащ крем, за да подготвите косата. Накрая завършете със серум или масло, в зависимост от вида на косъма, за да приключите.

 

2. Разресвайте

 

Разресвайте с подходяща четка влажната коса през няколко минути. На естествено вълнообразната коса тази техника ще придаде неповторимия градски шик, който често виждате по подиумите.

 

3. Използвайте велкро ролки

 

За дълга коса, използвайте около 6 ролки. Навийте внимателно, предварително подсушените, кичури. След отстраняването им, прическата ще е гладка и красива.

 

4. Пробвайте студения въздух на сешоара

 

Експертите съветват да се действа със студения въздух на сешоара и никакъв продукт, като използвате само комбинация от четка и пръсти, за да я изправите. След като изсъхне напълно, нанесете натурален продукт като кокосово масло, за да отпуснете кутикулата на косъма и да елиминирате къдриците.

 

Правата коса е желана от милиони момичета по света. Не е лесно да се постигне перфектният резултат без високотемпературните уреди, но благодарение на гореизброените съвети, ще се справите с лекота. Всичко необходимо за красивата и здрава прическа, можете да откриете тук.

 

Коментари

Новини Варна