IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
12:56 | 14 април 2019
Обновен: 16:59 | 20 април 2024

Джей Ло не смята, че Алекс ѝ изневерява

Вижте какво сподели тя

По материала работи: Пламен Янков
Джей Ло не смята, че Алекс ѝ изневерява

Дженифър Лопес отрече слуховете, че годеникът ѝ, Алекс Родригес, ѝ изневерява и е молил топмодели за тройка, съобщава Teenproblem.net.


Джей Ло и Алекс се сгодиха през март, и само ден след новината за годежа, бивш бейзболен играч, Хосе Кансеко, обяви в Twitter, че Алекс изневерява на Дженифър с бившата съпруга на Кансеко - Джесика.


След това бивш модел на "Playboy", Зоуи Грегъри, посочи, че Родригес я е молил да правят тройка няколко седмици преди годежа. Тя дори твърди, че Алекс ѝ е изпратил снимка на пениса си и често ѝ изпращал еротични съобщения. Лопес обаче явно не вярва на тези разкрития. 


Изпълнителката на "Waiting for Tonight" каза, че не ѝ пука какво мислят и говорят хората за нейната връзка. "Имам предвид, че това няма значение. Знам каква е истината. Знам кой е Алекс. Той знае коя съм аз. Ние сме щастливи. Няма да позволим на другите хора да казват каква е връзката ни. Ние знаем каква е връзката ни", сподели звездата по време на участие в "The Breakfast Club".


Четете още: „Ен синк“ излизат заедно с Ариана Гранде на сцената на Коачела
 

Коментари

Новини Варна