IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
11:20 | 14 април 2019
Обновен: 09:10 | 17 април 2024

Хванаха Ема Стоун с нов мъж. Сгодена ли е?

Актрисата носи пръстен, който доста прилича на годежен

По материала работи: Пламен Янков
Хванаха Ема Стоун с нов мъж. Сгодена ли е?

Актрисата Ема Стоун е уловена преди няколко дни от папараците да носи красив диамантен пръстен на безимения пръст на лявата си ръка.


В сряда носителката на „Оскар“ е излизала от голям хипермаркет в Лос Анджелис заедно с приятеля си Дейв Маккери, когато очевидци са забелязали Ема да носи диамантеното бижу на ръката си.


30-годишната холивудска звезда излиза с 33-годишния Дейв, който е режисьор на телевизионното токшоу „SNL“ (Сатърдей Найт Лайв), от около година и половина, информира tialoto.bg.


За първи път се появиха слуховете, че Ема си е хванала ново гадже след раздялата си с британския актьор Андрю Гарфийлд, през лятото на 2017 г. Според приближени до Стоун тя се е запознала с Дейв през декември 2016 г., когато беше поканена да води шоуто като гост.


За първи път Ема се появи официално под ръка с Маккери в началото на годината, на Наградите на актьорската гилдия на (Screen Actors Awards).


Четете още: „Ен синк“ излизат заедно с Ариана Гранде на сцената на Коачела
 

Коментари

Новини Варна