IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Лайфстайл
12:56 | 5 май 2019
Обновен: 06:41 | 17 април 2024

Блейк Лайвли е бременна?

Актрисата е с наедряло коремче

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс, архив

Блейк Лайвли може да е бременна, твърдят световните агенции, цитирани от Teenproblem.net. Актрисата присъства на премиерата на новия филм - "Pokemon Detective Pikachu", в който участва съпругът ѝ - Райън Рейнолдс. Блейк се появи на червения килим в Ню Йорк със жълта рокля и беше с наедряло коремче, забелязаха медиите и феновете.


Звездата от "Клюкарката" все още не е потвърдила информацията. Тя не е публикува нищо в профила си в Instagram от 11 януари. Райън също не е коментирал дали чака бебе.


Двамата вече имат 2 дъщери - Джеймс на 4 г. и Инес на 2 г. Рейнолдс и Лайвли сключиха брак през 2012 г. Райън скоро беше казал, че двамата с жена му не снимат филми по едно и също време, за да може поне единият да бъде с децата и за да могат да се виждат.


"Ако тя снима филм в Тайланд, а аз снимам във Ванкувър, ние просто никога няма да успеем да се видим. Работим като отбор, което е в наша полза. Децата стоят с нас, семейството е заедно, където е то - там е домът", коментира той.


Четете още: И на 65: Денис Куейд готов за четвърти брак

Коментари

Новини Варна