Деми Ловато: Чувствам се секси и уверена заради джиу джицуто!
Звездата се хвали с фигурата си
Публикувана: 18 May 2019 | 10:50
Снимка: Instagram

Деми Ловато редовно практикува бразилското бойно изкуство - джиу джицу. Тя вече е получила син колан в тази дисциплина и обяснява, че благодарение на тези тренировки, тя се чувства по-уверена в себе си. Звездата каза, че ако бъде нападната, знае, че може да се защити.


Деми публикува снимка в Instagram, на която се забелязва колко добре е повлиял спортът на фигурата ѝ.


"Стоя в салона след джиу джицу, чувствам се опиянена от живота и пия шейка, който е за след тренировка. Потна съм и в момента не изглеждам много бляскава, но се чувствам страхотно и да публикувам това, ме кара да се чувствам силна, тъй като харесвам снимката, чувствам се секси на нея и мога да защитя себе си от всеки човек, който опита да ме нападне. От всеки човек - с всякакво тегло, ръст, от всеки пол. Имам бодигард, но в моменти, в които съм сама, се чувствам уверена, че мога да се защитя сама и се надявам всеки да намери нещо, към което проявява такава страст, каквато аз към джиу джицу", написа певицата в мрежата.


Миналото лято Деми припадна в имението си в Лос Анджелис след прием на свръхдоза и след това няколко месеца беше в рехабилитационна клиника, припомня Teenproblem.net. Когато беше изписана, Ловато се захвана с тренировки и спазване на хранителни режими.


Четете още: Кралица Елизабет подари на Меган и Хари апартамент в Бъкингамския дворец

Коментари ( 0 )