IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
09:30 | 19 май 2019
Обновен: 02:57 | 17 март 2024

Теди или Беър – как ще се казва синът на Ким Кардашян?

Фенове гадаят за името по снимка

По материала работи: Пламен Янков
Теди или Беър – как ще се казва синът на Ким Кардашян?

Теди Уест или Беър Уест са двете имена, между които Ким Кардашян се чуди за четвъртото си дете. Това предполагат фенове, след като риалити звездата публикува снимка с мече в Twitter.
 

Постът на Ким предизвика дискусия сред милионите ѝ последователи в социалната мрежа.
 

Според някои, публикацията може да е скрито послание, че името на бебето вече е избрано. Те са категорични, че то може да е свързано с изписването на думата мече на английски – teddy bear или bear.
 

„Ние празнуваме за нашето момче от около седмица и ето, че той вече е тук“, написа преди дни Ким Кардашян и съобщи, че синът ѝ се е родил.
 

Съпругата на Кание Уест качи още снимки от бебешкото парти в чест на момченцето, на което са присъствали най-добрите ѝ приятелки, сред които Парис Хилтън, отбелязва Tialoto.bg.
 

Ким и Кание Уест имат още три деца – момиче на име Норт (5 г.), момченце Сейнт на 3, както и родената от сурогатна майка Чикаго, която е на година и половина. Предстои двамата да обявят официално как ще се казва най-новият член на тяхното голямо семейство.


Четете още: Селена Гомес: Социалните мрежи са ужасни за моето поколение
 

Коментари

Новини Варна