IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Лайфстайл
17:28 | 9 август 2019
Обновен: 05:17 | 21 март 2024

Защо Никълъс Кейдж приключи с нощния живот

Звездата ужасен, че го снимали в бар как пее

По материала работи: Пламен Янков
Защо Никълъс Кейдж приключи с нощния живот

След като на бял свят излезе видео как Никълъс Кейдж пее на караоке „Purple Rain“ в бар, звездата реши да прекрати нощните си излизания. „Отиваш на караоке с приятел в кварталния бар, където пише, че е забранено снимането и изведнъж има две видеа, на които пееш караоке. Кой ги е направил? Кой ги е продал?“, коментира звездата пред New York Times.
 

Кейдж добави, че това негово действие е било по-скоро като терапия, а не нещо, което желае да стане таблоиден хит.


„Беше празничен уикенд и не исках да ходя никъде. Но моят приятел ми каза: „Не можеш да си седиш в апартамента, трябва да излизаш“. Затова отидох в единственото заведение в квартала, в което знаех, че е забранено снимането и правенето на видео, за да се позабавлявам. И накрая това се оказа забавление за целия свят“, коментира възмутено актьорът.


„На този етап от живота си предпочитам да си седя вкъщи, вместо да излизам навън. Не смятам, че мога да изпусна напрежението дори на място като караоке бар. Прекалено съм уязвим. Не се оплаквам, това е факт, който трябва да приема. Предпочитам работата ми да говори за мен, а не личният ми живот“, категоричен бе актьорът.


Tialoto.bg


Четете още: Чанинг Тейтъм се отказа от социалните мрежи

Коментари

Новини Варна