IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
16:48 | 25 август 2019
Обновен: 05:54 | 17 април 2024

Звездите, които не обичат да афишират връзката си

Те не говорят много за личния си живот

По материала работи: Пламен Янков
Звездите, които не обичат да афишират връзката си

Някои звездни двойки не спират да се показват из социалните мрежи като по този начин затвърждават любовта си пред феновете. Но има и такива, които предпочитат да не афишират връзката си и рядко и събития заедно. Tialoto.bg посочва някои от тях:
 

Камерън Диаз и Бенджи Мадън

Малко след като сключи брак с музиканта Бенджи Мадън, звездата от „Ангелите на Чарли“ Камерън Диаз се прости с актьорската си кариера и съвсем не се жалва за нея. През януари 2015 г. двамата се ожениха тайно в дома им в Лос Анджелис без да споменават никакви подробности около личния си живот. Единственото, което веднъж сподели пред журналисти е, че нейният мъж е „прекрасен човек“ и техният брак е „най-хубавото, което й се е случвало в живота“. Сигурно е така, тъй като на 46 години, Камерън очаква и първото си дете.
 

Кейти Холмс и Джейми Фокс

Може би актрисата с радост би споделила, че се среща с Фокс, но се наложи да пази в тайна това пет години. Според договор, който Кейти е подписала след развода си с Том Круз, тя нямала право да излиза пред обществото с когото и да е за това време.  Днес, вече спокойно двамата актьори могат да се разхождат заедно.
 

Ема Стоун и Дейв Маккери

Актрисата и режисьорът се срещат от 2017 г. и за тях не се знае почти нищо. Въпреки че папараци често ги ловят по време на техните романтични разходки или докато излизат от супермаркета с тежки покупки. носителка на "Оскар" Ема Стоун има връзка със сценариста и режисьор Дейв Маккери, познат с работата си в хитовата комедийна поредица "На живо в събота вечер" Ема Стоун преди имаше връзка с британския си колега Андрю Гарфийлд, продължила четири години и белязана от събирания и раздели.
 

Тейлър Суифт и Джо Елвин

След краткия, но бурен и следен от папараци роман с Том Хидълстън личния живот на певицата стана изведнъж скрита тема. За роман между нея и Джо стана ясно през май 2017 г. В интервю веднъж Джо споделил, че двамата успяват да съхранят личния си живот в тайна. Все пак има нещо, тъй като от време на време папараци ги улавят, когато не са се прикрили достатъчно добре.
 

Ева Мендес и Райън Гослинг

Двойката е повече от разговорлива, когато става въпрос за техните деца, но един за друг те не разказват. През май тази година Ева спомена възлюбения си, казвайки, че на нея й „ се случило Райън Гослинг“, имайки предвид, че тя се влюбила в него.


Четете още: Скарлет Йохансон е най-скъпоплатената актриса в света

Коментари

Новини Варна