IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Морски бизнес
00:01 | 1 януари 2019
Обновен: 20:36 | 23 април 2024

Дневен хороскоп за 1 януари 2019-а

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Дневен хороскоп за 1 януари 2019-а

Овен
Честита Нова година! Това е ден, в който да харчите умерено и да имате реалистични желания и представа за нещата. Преди всичко мислете за здравето си!


Телец
Честита Нова година! Денят може да се нарече необикновен и действително ще бъдете приятно изненадани с някои действия от страна на ваши близки. Мнението ви на мъдрец ще бъде потърсено - не се колебайте да го дадете.


Близнаци
Честита Нова година! Днес ще чуете всички хубави думи, които искате да ви бъдат казани. Не се колебайте да изкажете и своите най-топли чувства към близките ви.


Рак
Честита Нова година! Близък човек ще се опита да ви изненада, но вие сте очаквали неговата постъпка. Престорете се на учудени и се отблагодарете подобаващо.

 

Лъв

Честита Нова година! Наредете масата с любимите ви неща, тези, които действително искате. Излишното, в буквален и преносен смисъл, само ще ви натовари.

 

Дева
Честита Нова година! Днес може да си позволите да говорите открито за чувствата ви, така че никой няма нито да ви се подиграе, нито да ви осъди. Бъдете смели!


Везни
Честита Нова година! Това е ден, в който да не бързате и да не пришпорвате нищо. Добре е да запомните този начин на действие и да го прилагате и занапред.

 

Скорпион

Честита Нова година! Това е ден, в който да не поглеждате назад в миналото. Отправете взора си напред и веднага се заемете с нещо, което до сега не сте опитвали.


Стрелец
Честита Нова година! Това е ден, в който да се не напрягате. Поставянето на неизпълними и прекалено много цели може да ви изтощи. 


Козирог
Честита Нова година! Сега е моментът да сте честни със себе си и да си обещаете по-малко илюзии. Скромността ще е най-добрият ви приятел през идната година. 

 

Водолей
Честита Нова година! Не се срамувайте от това, че сте променили мнението си по даден въпрос. Адаптивността е безценно качество и само може да се гордеете с това.


Риби
Честита Нова година! Вдъхновението и ентусиазмът ви са безкрайни. Задачата ви е да изберете правилната насока и обект, към които да ги насочите.

 

actualno.com

 

Още по темата: Годишен хороскоп за 2019-а

Коментари

Новини Варна