IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новина на деня
10:34 | 10 януари 2017
Обновен: 16:43 | 23 април 2024

Кои училища във Варна няма да учат и на 11 януари (обновена)

Директорите решават индивидуално

По материала работи: Борис Проданов
Кои училища във Варна няма да учат и на 11 януари (обновена)

До 15 ч. в община Варна се събират заявки от училищните директори за неучебен 11 януари. Според наредба на МОН ръководството на всяко школо взема индивидуално решение, а последната дума имат кметовете. Затова надвечер се очаква и официално съобщение от общината за училища с ваканция утре. Вече се знае, че:

 

В СУ "Димчо Дебелянов" децата няма да учат и утре, както съобщи за "Черно море" началникът на РУО-Варна Венцеслава Генова. Заповедта е на директора на училището. 11 януари ще е почивен и за ОУ "Христо Ботев" в Чернево и СУ "Н. Й. Вапцаров" в Суворово, отново по решение на ръководителите на учебните заведения. 

 

 

Учениците от варненското начално училище "В. Левски" също няма да учат утре показва справка със сайта на РУО-Варна. За това е издадена заповед на директора, която е обнародвана на сайта на образователния инспекторат. 

 


11 януари ще е неучебен и за ОУ Св. Кл. Охридски в Константиново отново със заповед на директора.

 


Със заповед на кмета на община Долни Чифлик утре учениците няма да учат във всички училища на територията на общината. 
 


За учениците във варненското ОУ "П.Р.Славейков" утрешният 11 януари ще е учебен ден, обявяват на сайта на училището. Занятията обаче ще започнат в 8 часа.


Утре във ваканция ще са учениците от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" и ПГ по електротехника. Решението е на директорите на двете училища, става ясно от сайтовете на учебните заведения. В гимназията занятията на 12-и и 13-и януари ще започват в 8.30ч. и ще бъдат с продължителност от 30 минути.

Със заповеди на директорите 11 януари ще е неучебен ден и за ОУ "Г. С. Раковски" и за СУ "Св. Кл. Охридски" във Варна. Решенията бяха оповестени на сайта на Регионалното управление по образованието.
 

 

Още по темата: Обявяват и 10 януари за неучебен ден във Варна

Коментари

Новини Варна