IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новина на деня
18:25 | 13 януари 2017
Обновен: 15:20 | 23 април 2024

Снежно остава положението в кварталните улици на Варна

Основните булеварди са почистени до асфалт

По материала работи: manager
Снежно остава положението в кварталните улици на Варна

Всички основни булеварди във Варна са проходими, продължава почистването на снега в по-малките улици. Сериозен остава проблемът в междублоковите пространства. Там снегопочистваща техника не е влизала. Eкип на тв „Черно море“ провери какво е положението.

 

Хората сами разчистват улици и паркинги, за да може да ползват автомобилите си. Ледът под снежната покривка  създава затруднения на шофьорите да стигнат до разчистените вече главни улици и булеварди. На пешеходците също им е трудно да се движат.

 

Много от училищните дворове още не са почистени, оформени са само тесни пътечки, по които ученици и учители се придвижват до сградите. Контейнерите за смет се изхвърлят, натрупали са се боклуци само в тесните улички, където е почти невъзможно да влезе камион. Продължава почистването на спирките.

 

Синоптиците прогнозират, че температурите ще се повишат още в събота и ще достигната около 7-8 градуса, очакват се и превалявания от дъжд. Бъдете внимателни в тази обстановка по пътищата, независимо дали се придвижвате с автомобил или като пешеходец.

 

Вижте повече във видеото:

 

 

Още по темата: Продължава почистването на малките улички във Варна

Коментари

Новини Варна