IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
08:09 | 15 април 2018
Обновен: 16:18 | 23 април 2024

Варна се включва в "С велосипеди срещу зависимостите"

Сборният пункт на международната инициатива е на "Козриката"

По материала работи: Юлиян Атанасов
Варна се включва в "С велосипеди срещу зависимостите"

Варна ще се включи в международната инициатива "С велосипеди срещу зависимостите". Сборният пункт е "Козриката", а часът 10:45 на 15 април (неделя). Целта е да се насочи вниманието на обществото към проблемите свързани с вредните влияния създаващи пристрастяване - цигари, алкохол, наркотици, хазарт, а към тях искаме да добавим зависимостта към устройства (смарт, телевизия, компютри) и застоялия начин на живот.

 

"Елате, за да обиколим заедно Морската градина, да поговорим за зависимостите и да видим кои ще спечелят награди", зоват организаторите от Влоклуб Устрем. За участващите ще разиграем Томбола с 10 награди, а най-голямата ще е Велосипед на стойност над 500 лева. Дошлите най-рано на събитието, ще получат подарък светлоотразителни жилетки. Инициативата се провежда в 57 града на Гърция, Турция, Грузия, Азербайджан и Кипър по инициатива на Зеленият полумесец. Организатор за Варна е Велоклуб Устрем в партньорство с Българският младежки червен кръст - Варна.

 

Четете още: Рокерите във Варна откриха мотосезона (СНИМКИ)

Коментари

Новини Варна