IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новина на деня
20:07 | 15 август 2018
Обновен: 23:45 | 29 април 2024

Отменят концерта и зарята за празника на Варна (ОБНОВЕНА)

Продължава издрването на изчезналите деца

По материала работи: Деян Михайлов
Отменят концерта и зарята за празника на Варна (ОБНОВЕНА)

Концертът по повод Денят на Варна няма да се състои. Той бе отменен заради трагедията която е станала преди час на вълнолома. Две деца са паднали в морето.

 

Издирването на децата е започнало веднага от полицейски служители, които в този момент са били в района на Морска гара. 10 минути по-късно в издирването са се включили и специализирани екипи от РД ПБЗН - Варна, както и катери от Морска администрация. Самоличността на децата е установена. Към момента децата все още не са намерени, издирването продължава.

 

 

2 минути след инцидента е имало екипи на Морска гара, а 10 минути по-късно и 2 екипа на гражданска жащита. Към 19 часа в морето са пусати и трима водолази, но до момента няма резултат от издирването, съобщи Ирена Петричева от МВР Варна.

 

От зам. директора  на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Антоанета Касабова научихме, че малко след 18 часа са пратени 2 линейки на мястото на произшествието.

 

Според първоначална информация се касае за 2 деца на 12 и 13 г. От ВАрна които скочили от вълнолома при силно вълнение.

Коментари

Новини Варна