IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новина на деня
09:33 | 16 август 2018
Обновен: 18:58 | 21 март 2024

Откриха тялото на едно от децата, паднали от вълнолома (ОБНОВЕНА)

Операцията по издирването на второто дете продължава

По материала работи: Слав Велев
Откриха тялото на едно от децата, паднали от вълнолома (ОБНОВЕНА)

Тялото на едно от децата, които вчера следобед паднаха от вълнолома, е локализирано, потвърдиха от прокуратурата. Рано тази сутрин беше възобновена операцията по издирването на двете момчета, които бяха погълнати от морето в района на тетраподите на Морска гара. Операцията по издирването продължава. Към момента в акцията участват катери на Морска администрация, и 12 водолази на ВМС и Областна дирекция на "Гражданска защита".

По време на операцията вчера един от водолазите е получил леки наранявания. Двама водолази на Районната дирекция по пожарна безопасност и защита на населението – Любомир Димитров и Красимир Костов, с риск за живота си са влезли в морето от страната на тетраподите около 18 часа вчера при вълнение 3 – 4 бала на прибоя. Излезли са от морето едва при здрачаване, след като губят контрол помежду си по време на осигуряването на робата им под водата. Водолазът Димитров е бил блъснат от вълна в тетраподите и е пострадал леко.

От прокуратурата опровергаха слуховете, че е намерено тялото и на другото изчезнало момче.

Четете още:  

Коментари

Новини Варна