Варненското Енерго обяви онлайн игра
Наградите са 30 ваучера за пазаруване на стойност 100 лв. всеки
Публикувана: 2 Sep 2019 | 10:41

Игра, в която всеки клиент, актуализирал мобилен телефон или имейл на интернет адрес http://update.energo-pro.bg в периода 1 септември 2019 – 29 февруари 2020 г., ще участва в томбола за спечелването на един от 30 ваучера за пазаруване на стойност 100 лева, стартира варненското Енерго.

 

Играта „Актуализирай данните си и спечели“ ще бъде активна в рамките на 6 месеца и в нея могат да се включат пълнолетни физически лица, които са битови клиенти на компанията. Линк към играта е достъпен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО. Тегленето на печелившите ще бъде извършвано на случаен принцип в присъствието на нотариус веднъж месечно.

Актуализацията на клиентските данни спестява време на клиентите и улеснява комуникацията между потребителите и Енергото. Ускорява се времето за получаване на уведомления, включително напомняне за просрочено плащане, когато има вероятност за прекъсване на електрозахранването.

 

Актуалните имейл или мобилен телефон в базата данни на компанията дават възможност на клиентите да получат и по-детайлна информация при постъпило запитване на денонощния телефон за връзка 0700 800 61 или на имейл адрес service@energo-pro.bg.

 

С пълните условия на играта можете да се запознаете на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/aktualizirai-i-specheli.

 

Черно море

 

Коментари ( 0 )