IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
08:59 | 21 септември 2016
Обновен: 19:57 | 15 май 2024

Варна се включва в Европейския ден без загинали на пътя

В България операцията EDWARD се провежда под мотото „Заедно за всеки един човешки живот!“

По материала работи: Пламен Янков
Варна се включва в Европейския ден без загинали на пътя

Днес от 00:00 часа, на територията на цялата страна се провежда инициативата на Европейската мрежа на службите на пътна полиция TISPOL - Ден без загинали на пътя.

 

Целта на мащабната операция EDWARD е ограничаване до минимум броя на тежките ПТП на територията на град Варна и областта, чрез засилена контролна дейност по спазване изискванията на ЗДвП и повишаване степента на информираност на обществото за пътно-транспортния травматизъм и причините за същия.

 

В Република България операцията се провежда под мотото „Заедно за всеки един човешки живот!“.

 

В 11:00 на бул. „Васил Левски”, в отсечката след автобусна спирка „Дубровник”, в северното платно ще бъдат разположени постовете на служителите на сектор „Пътна полиция” към ОДМВР – Варна за провеждане на специализирана операция по широкообхватния метод. Представители на „Пътна полиция” и на партньори на инициативата ще отговарят на Вашите въпроси.

 

Напомням, че актуална информация за пътнотранспортната обстановка в цялата страна можете да намерите на: https://press.mvr.bg/NEWS/news160916_02.htm

 

Четете още 21 септември 2016 г. - Европейски ден без загинали на пътя

Коментари

Новини Варна