IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
17:40 | 23 април 2017
Обновен: 19:07 | 17 април 2024

Дете във Варна спешно се нуждае от кръводарители

14-годишният Даниел е ударен от 20 000 волта ток на жп гарата

По материала работи: Юлиян Атанасов
Дете във Варна спешно се нуждае от кръводарители

Пострадало при тежък инцидент във Варна дете спешно се нуждае от кръводарители, съобщава Moreto.net.14-годишният Даниел Георгиев Костов е ударен вчера от 20 000 волта ток на жп гарата. Детето е настанено във Военноморска болница, с тежки изгаряния и в критично състояние. В момента се намира в изкуствена кома, каза леля му Мария Геогиева.

 

Тя допълни, че според лекарите нужното количество кръв за спасяването на детето е между 30 и 50 литра. От утре - 24 април, всеки желаещ независимо дали живее във Варна и от кръвната си група, може да дари кръв за Даниел. Достатъчно е да каже, че кръвта е за Даниел Георгиев Костов на 14 години. Мария Георгиева ще бъде рано сутринта в Кръвния център във Варна, за да посреща желаещите да дарят. Жената моли всички за съдействие. Това е телефонният й номер, ако искате да се свържете с нея и да окажете помощ - 0889453375.

 

Четете още: Н. Попова, библиотекар: Любовта към книгата пламва още у дома

Коментари

Новини Варна