IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
12:40 | 22 юни 2017
Обновен: 04:28 | 7 април 2024

Избират директори на 4 детски градини във Варна

Конкурсът ще се проведе в два етапа по утвърден график

По материала работи: Юлиян Атанасов
Избират директори на 4 детски градини във Варна

Конкурси за директорските постове в четири детски градини обявиха от Община Варна. Свободните постове са за ръководители в Детска градина № 37 “Пламъче“, Детска градина № 23 “Иглика“, Детска градина № 42 “Българче“ и Детска градина № 51 “Ран Босилек“ в село Константиново. Кандидатите за четирите позиции могат да подават документи до 17.30 часа на 21 юли в деловодството на Общината. Конкурсът ще се проведе в два етапа по утвърден график. Те включват писмено разработване на програма за развитието на детската градина за период от 1 година. Програмата се разработва в рамките на три астрономически часа. Вторият етап ще е интервю с кандидатите.

 

По време на събеседването те могат да носят и ползват необходимите им нормативни документи.Изискванията към желаещите да се явят в конкурса е да имат завършена образователно-квалификационна степен на висшето образование „бакалавър” или “магистър” в специалност “педагогика“ или от друго професионално направление с присъдена квалификация „учител“ и допълнителна професионална квалификация „детски учител“. Изисква се стаж не по-малък от 5 години.

 

Четете още: Шофьор с близо 2 промила алкохол спипаха във варненско село

 

Коментари

Новини Варна