IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
15:56 | 15 декември 2017
Обновен: 18:53 | 24 април 2024

Въвеждат временна организация на движение в Аспарухово

Причината - ремонтните дейности по реконструкцията на бул. „Мара Тасева“

По материала работи: Пламен Янков
Въвеждат временна организация на движение в Аспарухово

От 17-и декември (неделя) ще бъде въведен следващия етап на временна организация на движение във връзка с ремонтните дейности по реконструкция на бул. „Мара Тасева“ в кв. „Аспарухово“. Предвижда се затваряне на едното платно за движение на бул. „Народни будители“ в посока център Аспарухово от ул. „Чонгора“ до кръстовището с изграждащия се бул. „Мара Тасева“. Движението от и към центъра на кв. „Аспарухово“ ще се осъществява двупосочно в съседното платно. С въвеждането на този работен етап от временната организация на движение,  бул. „Мара Тасева“ остава затворен с пренасочване  на движението по обходни маршрути, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

 
Промени ще бъдат въведени при тролейбусни линии 86 и 88, които ще обслужват от и до спирка "Любен Каравелов", считано от 17.12.2017 г., съобщиха и от общинската фирма „Градски транспорт“. 

Коментари

Новини Варна