IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
15:45 | 22 май 2018
Обновен: 08:50 | 25 април 2024

Организират безплатни летни занимания за деца и ученици

Учениците ще запълват свободното си време с дейности в неучебна среда по гражданско образование, история, екология, занимателна астрономия и др.

По материала работи: Слав Велев
Организират безплатни летни занимания за деца и ученици

Безплатни занимания за деца и ученици през лятната ваканция са организирани в 12 общински училища и центрове за подкрепа за личностно развитие, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. С бъдещи първокласници ще се провеждат подготвителни занимания, а учениците, които срещат трудност при усвояването на учебния материал, имат възможност да работят допълнително през лятото под ръководството на педагози.

 

За лятната ваканция на децата са сформирани и групи за разнородни занимания по интереси в областта на науката, изкуството, спорта, състезания, викторини, кръжоци и др. Учениците ще имат възможност да запълнят свободното си време с дейности в неучебна среда по гражданско образование, история, екология, занимателна астрономия, английски език, информационни технологии, изобразително изкуство и др.

Коментари

Новини Варна