IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Община Варна
11:17 | 28 декември 2019
Обновен: 14:18 | 25 април 2024

ВиК авария промени маршрута на 3 автобусни линии във Варна

Засегнати са рейсове с номера 12, 13 и 209

По материала работи: Борис Проданов
ВиК авария промени маршрута на 3 автобусни линии във Варна

Частични маршрутни промени на три линии на градския транспорт във Варна влизат в сила от днес до утре сутринта. Причината е ВиК авария и планирани дейности на бул. „Христо Смирненски“ в участъка от ул. „Мир“ до кръстовището с ул. „Дубровник“ в града. Това съобщават от общинския превозвач „Градски транспорт“.

 

До 9 часа на 29 декември автобусна линия с номер 13, движейки се в посока към блок 22, след спирка „Мир“, ще завива по ул. „Студентска“, ул. „Дубровник“ в посока Военна болница и на кръстовището с „Христо Смирненски“ ще се включва по маршрута си. Автобусна линия 209 в посока „Почивка“, след спирка „Мир“, ще продължава към бул. „Христо Смирненски“ надясно и ще се включва по маршрута си.

 

Двупосочно няма да се обслужват от линия 209 спирки „Черноризец Храбър“ и „Военна болница“. Автобусна линия с номер 12, след кръстовището на „Христо Смирненски“ с ул. „Дубровник“, ще преминава по улиците „Дубровник“ и „Студентска“ и ще се включва по маршрута си по бул. „Христо Смиренски“.

 

Промените са в сила до приключване на ремонтните дейности.

 

Прочетете още: И тази година голям концерт за ЧНГ на площада във Варна

Коментари

Новини Варна