IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Други
21:54 | 9 ноември 2017
Обновен: 14:17 | 24 април 2024

Какви са дамите с червени коси?

Чудите се дали да смените цвета? Ето какво означава, ако ви се иска огнено

По материала работи: Борис Проданов
Какви са дамите с червени коси?

Може би имате желанието да бъдете по-импулсивни и да живеете за момента? Чудите ли се защо всичко това идва така неочаквано в живота ви?
 
Вероятно се нуждаете от големи промени, защото ежедневието ви е прекалено скучно и еднообразно.
  

Ако си представяте образа на жена с червена коса, помислете коя е тя. Дали е дръзка, смела и непредвидима? Може би животът й е вълнуващ и изпълнен с предизвикателства или има силно излъчване, което искате да придобиете?
 

Друга възможна причина да желаете червена коса е, ако имате нужда от почивка и възстановяване. Вероятно се чувствате прекалено натоварени с ангажименти и искате да се отърсите от всичко това.

 

Червенокоските са смятани за страстни – вероятно това е към което се стремите и желаете. Чудите се каква е причината тези образи да не излизат от главата ви?

 
А дали не ви е нужна повече страст в сексуалния живот? Може би имате нужда от силни усещания и незабравими емоции и искате да привлечете партньор, който ще ви ги предостави?

 

teenproblem.net

Коментари

Новини Варна