IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Други
09:25 | 21 май 2018
Обновен: 14:10 | 24 април 2024

Иван и Андрей снимат нов тв сериал на северния плаж в Слънчев бряг

Действието се развива основно на северната ивица в курорта и в луксозните хотели

По материала работи: Борис Проданов
Иван и Андрей снимат нов тв сериал на северния плаж в Слънчев бряг

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран.

 

Действието се развива основно на северната ивица в курорта и в луксозните хотели, намиращи се на първа линия до морето. Продуценти на новия сериал са Иван Христов и Андрей Арнаудов. От екипа им обаче пазят в дълбока тайна имената от актьорския състав, както и сценарият.

 

Част от сцените за първите епизоди вече са заснети, а снимките на северния плаж ще продължат още няколко дни. По предварителна програма, целият снимачен екип, който наброява близо 70 души ще се върне отново на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона.

 

Следващите сцени ще се снимат през юли, август и в края на месец септември. Филмовите сюжети отново ще се разиграват на територията на концесионера. Те са информирали стопанина на северния плаж, че на територията му ще се снима филм. Програмата е доста напрегната, екипът работи по 12 ч. на ден. Снимките започват в 8 ч. сутринта и продължават до падането на нощта. Очаква се излъчването на сериал в телевизионния ефир да започне през пролетта на 2019 г.

 

Динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се, обещават от снимачния екип. Очакванията са той да стане най-добрият български сериал, правен до момента.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна