IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Други
11:15 | 15 юли 2018
Обновен: 20:19 | 25 април 2024

Слушалки срещу проблемите със съня

Работят в автономен режим до 16 ч.

По материала работи: Борис Проданов
Слушалки срещу проблемите със съня

Американска компания пусна на пазара безжични слушалки за сън. Създатели им са ги нарекли SleepBuds. Технологичните „тапи“ са призвани да помогнат на собственика им да се наслаждава на здрав и пълноценен сън.

 

Слушалките работят в автономен режим до 16 ч. Те не са предназначени за слушане на музика. Устройството е натоварено със задачата да развлича собственика – да го приспива.

 

Свързва се със смартфон чрез приложение, в което, освен функция будилник, има меню с различни аудиозаписи – релаксиращи мелодии и комбинации от звуци, позволяващи да се заглушат външните шумове.

 

Мъничките и леки слушалки въобще не се усещат в ушите. Те са способни да защитят съня ви от купона на съседите или хъркането на пътник по време на полет в самолет. Нивото на звука на избраната мелодия може да се регулира, но не бива да се злоупотребява. В противен случай рискувате да пропуснете важни сигнали, например внезапно активирал се датчик за дим, пише The Verge.

 

профит.бг

Коментари

Новини Варна