IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
12:27 | 20 април 2015
Обновен: 12:07 | 22 април 2024

В АБВ избират лидер с SMS

Във Варна гласуването ще се проведе от 9 до 17 часа

По материала работи: Деян Михайлов
Георги Първанов отново е претендент за лидерския пост

Деян Михайлов
С SMS и електронно гласуване през сайта на партията, членовете и симпатизантите на АБВ ще могат да гласуват за лидер. Това съобщи днес във Варна заместник-председателят на формацията Румен Петков.
На 25 април ще се проведат вътрешнопартийни избори, резултатът от които ще покаже кой ще е председател на АБВ. За поста се състезават досегашният лидер Георги Първанов, Стилиян Стефанов и Трендафил Величков.
13 737 членове на партията, както и много симпатизанти ще имат право на вот. Всеки наш клуб може да бъде мобилна предизборна секция, съобщи Румен Петков.
Във Варна гласуването за лидер на АБВ ще се проведе от 9 до 17 часа, съобщи на свой ред шефът на областната структура на партията Боян Димитров.
Радвам се, че в битката се включват млади хора. Стефанов е на 36 години, а Величков на 39, допълни Румен Петков. Той разкри, че скоро се очаква да има структури на АБВ в Пловдив и Стара Загора. Така ще сме представени в цялата страна с изключение на Разград, където имаме проблеми, но те скоро ще се решат обяви Петков.

Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна