IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
14:05 | 1 август 2015
Обновен: 16:20 | 17 април 2024

Решават хората, не партийте

Неделчо Михайлов: Аз съм партиен кандидат на партията, в която членувам - "Нашият град”

По материала работи: manager
Решават хората, не партийте

"Старателно избягвам разговорите за политика, защото убеждението ми е, че районният кмет е по-скоро стопанин, а не действащо политическо лице", сподели сподели във профила си във фейсбук кметът на Владиславово – Неделчо Михайлов. В поста си той коментира по повод обявената от БСП подкрепа за кандидатура му за кмет на район "Владислав Варненчик", че от тази лява партия вероятно си имат своите причини да подкрепят кандидат, който като личност е с ясно различими десни убеждения.

“Така заявената подкрепа не ме ангажира и най-важното не ме обвързва по никакъв начин. Както и членовете и симпатизантите на БСП от района, между другото” – пише той. Според него времето в което партийните структури гласуваха като един по зададен знак от партийната централа отдавна е минало. Той е смята, че днес изборите се печелят, “не в централите и не по нареждане, а със спечеления глас на всеки наш съгражданин. С едно "добър ден", с един човешки разговор и с една човешка постъпка.”

 ”Все пак искам да припомня, че аз съм партиен кандидат на партията, в която членувам - "Нашият град". И за разлика от много други не съм си сменял боята всеки политически сезон... Предполагам, че и други партии ще обявят подобна подкрепа. Реакцията ми ще е същата.” казва  още Неделчо Михайлов и добавя в закллючение, че “Не партиите, а хората ще решават. Особено в мажоритарни избори като избора на районен кмет.”

 

Коментари

Новини Варна