IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Политика
10:48 | 30 август 2015
Обновен: 11:47 | 17 април 2024

АБВ внесе в ЦИК документи за участие в местните избори

Румен Петков подчерта, че волята и стремежът на АБВ е да се яви самостоятелно на изборите в повечето места

По материала работи: Деян Михайлов
АБВ внесе в ЦИК документи за участие в местните избори

Зам.-председателят на АБВ и председател на предизборния щаб Румен Петков внесе в ЦИК документите за участие на партията в местните избори.

АБВ е единствената политическа сила, която ясно формулира целите си за предстоящия вот за кметове и общински съветници - 200 хиляди гласа и така да удвои получените гласове на парламентарните избори, заяви Петков пред медиите. „Амбициозна задача, тежка задача, но като човек, който познава партията и е обиколил цялата държава, вярвам, че нашите хора ще го изпълнят". 
Румен Петков подчерта, че волята и стремежът на АБВ е да се яви самостоятелно на изборите в повечето места. „Това говори за сила и самочувствие на структурите, което мен ме радва и ме кара да се гордея с тези хора - те са на една година ръководства и много добре си дават сметка какво означава да се изправиш срещу ГЕРБ, срещу БСП, срещу ДПС, да се изправиш с лицето си, с достойнството си и заслужават подкрепа".
В кампанията за местни избори АБВ ще продължи линията на основните си послания, които формулира още на евровота - за диалог, за намиране на национално отговорните решения, посочи Петков и добави, че АБВ е лява патриотична организация, която се бори и ще се бори главно за националните интереси.

Коментари

Новини Варна