IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Политика
11:00 | 1 декември 2015
Обновен: 19:15 | 25 април 2024

Телевизия Черно море ще предава пряко в ефир сесията на ОбС - Варна

В сряда от 9 ч. можете да гледате второто заседание на местния парламент, само в ефира на ТВ Черно море, както и онлайн (в реално време) на www.chernomore.bg

По материала работи: Борис Проданов
Телевизия Черно море ще предава пряко в ефир сесията на ОбС - Варна

Второто заседание на Общинския съвет на Варна ще се проведе в сряда от 9 ч. в зала “Пленарна”. Можете да го гледате само в ефира на ТВ Черно море, както и онлайн (в реално време) на www.chernomore.bg.

 

Проектът за дневен ред включва 12 точки.

 

Предстои да бъдат избрани зам.-председатели на ОбС – Варна. Като точка втора е записано избор на членове и председатели на постоянни, временни и специализирани комисии към ОбС. Очаква се присъждането на годишните поименни награди на община Варна за студенти от варненските висши учебни заведения за постигнати високи резултати.

 

Съветниците ще разгледат молбите и ще отпуснат средства за дейности и изследвания за асистирана репродукция.

 

Местният парламент трябва да даде съгласието си за издаване на запис на заповед с нов срок по проект "В подкрепа на Варна за програмен период 2014 - 2020 г." по ОП "Регионално развитие", както и на същия документ по проект "Модернизиране на отделението по лъчелечение" на СБАЛОЗ “Д-р Марко Марков – Варна” ЕООД.

 

В дневния ред е заложено още гласуване на увеличение на капитала на СБАЛОЗ “Д-р Марко Марков”, съгласие за кандидатстване на общината с проектно предложение по ОП "Добро управление".

 

Предвижда се избор и упълномощаване на представител на община Варна за участие в общото събрание на “Асоциация по ВиК” и освобождаване на контрольорите на "Обреди" и СБАЛОЗ "Д-р Марко Марков".

Коментари

Новини Варна