Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати управлението
Шефът на депутатите от ГЕРБ смята, че опозицията търси провокации
Публикувана: 18 Nov 2017 | 15:58

Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението. Това каза заместни-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод евентуалния вот на недоверие за корупция към кабинета "Борисов" от страна на БСП.

 

Нека първо бъдат внесени мотивите и тогава ще водим парламентарна дискусия, заяви Цветанов пред журналисти в село Полски извор.

 

По думите му последният доклад на Европейската комисия е с много положителни сигнали и е по-добър от този на съседна Румъния.

 

"Ясно е написано в доклада, че стабилността на България е възстановена", заяви Цветанов. Той каза, че опозицията ще използва всички възможности за провокация.

 

"Смятам, че това, което постигнаха с Димитър Главчев, не им прави чест. Когато управлява ГЕРБ, парите от фондовете не спират, когато е управлявала БСП, нивата на корупция и корупционният натиск са били най-високи", добави Цветанов.

 

Днес Цветан Цветанов, заедно с депутати и кметове, се включи в разпределението на битовата техника, закупена с дарението от 100 000 лева от партийната субсидия на ГЕРБ.

 

Цветанов е в село Полски извор, където рано сутринта пристигнаха камионите с техниката за пострадалите от наводнението домакинства в Общините Камено и Бургас.

 

Dnes.bg

 

Четете още:    

 

Коментари ( 0 )