IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Политика
14:35 | 2 септември 2018
Обновен: 04:35 | 26 април 2024

Министърът на околната среда Нено Димов не е притеснен за поста си

Комуникацията в коалицията буксува, а това е проблем, обяви Каракачанов

По материала работи: Борис Проданов
Министърът на околната среда Нено Димов не е притеснен за поста си

Министърът на околната среда и водите Нено Димов каза, че не е притеснен за поста си, защото изпълнява програмата на Обединените патриоти, от които е номиниран. Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пък допълни, че освобождаване на министри от квотата на "Обединени патриоти" може да стане само с негово знание и по негово предложение, но той е доволен от работата на всички.

 

Министър Каракачанов заяви, че не е притеснен за Обединени патриоти и управляващата коалиция с ГЕРБ и всичко е въпрос на диалог и дебат.

 

Той потвърди думите на Валери Симеонов, че комуникацията в коалицията "буксува, а това е проблем".

 

Каракачанов и Нено Димов участват в отбелязването на 94 години от убийството на войводата от ВМРО Тодор Александров край гроба му над мелнишкото село Сугарево. Сред гостите са още евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки.

 

Припомняме, че министерските постове в управляващата коалиция станаха тема №1, след като премиерът Борисов поиска оставките на трима министри - Радев, Нанков и Московски, след катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души.

 

дир.бг

 

Още по темата: В понеделник ще бъдат обсъдени кандидатурите за нови министри

Коментари

Новини Варна