Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко - за НАП, за апартаментгейт
Първата ни дама се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста
Публикувана: 22 Aug 2019 | 10:05

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се засегна от публикации, в които се твърди, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна.

 

Правителството вчера освободи Дяков от поста, който подаде оставка като посочи за това лични мотиви.

 

Радева пък заяви иронично, че е "виновна" за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа Facebook.


"Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от "генерал Деси". От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни - обективни и достоверни сайтове", пише тя.

 

"Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за "Ало, Ваньо", и за "Ти си го избра", и за ремонта на "Графа", и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания). Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!", завършва първата дама.

 

dnes.bg

 

Още по темата: Сменят шефа на НСО: Генерал-майор Данчо Дяков освобождава поста си

Още от: Политика

Коментари ( 0 )