IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
14:55 | 1 ноември 2014
Обновен: 02:27 | 25 април 2024

И децата на "Черно море" отстъпиха на ДИТ за купата на БФС

Набор 2001 на Морето последва съдбата на своите батковци и бе сломен с 2:1 в столицата

По материала работи: Борис Проданов
И децата на "Черно море" отстъпиха на ДИТ за купата на БФС

В 1/8 финален мач от турнира за купата на БФС, децата на "Черно море" родени през 2001 г отстъпиха като гости на ДИТ (София) с 1:2 и напуснаха надпреварата. Двубоят се игра при студено време на изкуствения терен в столицата и докато се адаптират към него, двата отбора изиграха едно слабо и скучно първо полувреме. Веднага след почивката домакините пропуснаха спорна дузпа, но все пак поведоха в резултата след грешка в отбраната на варненци, а в 50-ата минута при една контраатака стигнаха и до второ попадение. "Моряците" реагираха като ужилени и в 60-ата минута Християн Фоти върна интригата, а след това доста дискусионно бе отменен и гол на Мартин Минчев. До края на срещата, гостите доминираха тотално и пропуснаха да стигнат поне до рулетката на дузпите, след като пропиляха няколко изгодни положения за гол. Треньорския тандем на "Черно море" Мартин Христов и Тодор Каменов, заяви за Медийна група "Черно море", че възпитаниците им  по нищо не са отстъпвали на съперника, но са показали истинския си потенциал едва в последните минути на мача. Така след отпадането и на набор 99 също от ДИТ, за 1/4 финалите на турнира за купата на БФС се класираха само родените през 1997 г "моряци".


Черно море'2001: Николай Стоянов,Филип Иванов,Даниел Стоянов,Ангел Игнатов,Мердин Адем,Никола Караиванов, Павел Георгиев/55-Ивелин Кузманов/, Кристиян Парашкевов,/55-Бальо Балев/, Велислав Василев,Християн Фоти, Мартин Минчев.

Красимир Николов 

Коментари

Новини Варна