IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Избрано
17:42 | 7 юли 2015
Обновен: 16:11 | 17 април 2024

ПФК “Черно море” зарадва феновете със специално издание за “Лига Европа”

Много щастливци вече си осигуриха билети за мача с “Динамо” (Минск)

По материала работи: Борис Проданов
ПФК “Черно море” зарадва феновете със специално издание за “Лига Европа”

Ръкводството на ПФК “Черно море” реши да изненада приятно своите фенове като от утре във фен-магазина на стадион “Тича” ще пусне специално издание на книжка с DVD (на цена 5 лв.), посветено на мача от ІІ предварителен кръг на “Лига Европа” срещу “Динамо” (Минск).


В комплекта има подробна информация за двата отбора, снимков материал на участниците в мача и пътя на “моряците” в евротурнирите.


Специален бонус е незабравимият финал за “Купа България”, спечелен с 2:1 срещу “Левски”, както и награждаването със златните медали и трофея.


На стадион “Тича” във Варна в ход е продажбата на билети за мача от ІІ предварителен кръг между “Черно море” и “Динамо” (Минск). Срещата е на 16 юли в Разград и вече много щастливци си осигуриха присъствие на дербито.

Ценните хартийки се продават във фен-магазина до входа на стадион “Тича”, всеки делничен ден от 9,30 до 17 ч.


Поради големия интерес към двубоя пропуски ще има на 11 и 12 юли на “Лудогорец Арена” на касата на сектор “В” от 10 до 17 ч.


Там билети ще се продават и на 15 юли и в деня на мача.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна