IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
18:17 | 24 август 2016
Обновен: 15:44 | 21 април 2024

“Морячетата” посягат към Купата на Южното Черноморие

Станислав Стоянов обаче извади отбора срещу грубияните от “Асеновец”

По материала работи: Борис Проданов
“Морячетата” посягат към Купата на Южното Черноморие

Малките футболисти на “Черно море” (набор 2004-а), доближиха титлата в международен турнир за деца за Купата на Южното Черноморие при родените през 2003 г. Състезанието е на игрищата в Обзор и Бяла. Противници на “моряците” са “Асеновец”, “Самуил”, “Уинър” (Косово) и “Доростол” (Силистра).

 

Момчетата на Станислав Стоянов надиграха на старта “Доростол” с 9:0. После (пак в Бяла) разбиха с 10:3 и “Самуил”. После варненци излязоха срещу аутсайдера “Асеновец”, загубил първите си 2 мача в групата с разгроми. “Черно море” дръпна с 1:0, но бруталната игра на противника принуди треньорът Станислав Стоянов извади тима си от игра.

 

“Срещата не можеше да продължи. Играта беше съпътствана с грубости. Затова реших да не продължим. По-добре е да съхраним здравето на децата”, каза той за Медийна група “Черно море”.

 

“Морето” утре среща “Уинър” (Косово) в Обзор в 17,30 ч. и ако бие вдига купата в конкуренцията на отбори с по-големи футболисти.

 

Красимир Николов

 

Още успехи на тима на Станислав Стоянов: 12-годишните "моряци" сребърни в Албена

Коментари

Новини Варна