IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
14:06 | 5 декември 2016
Обновен: 18:39 | 4 май 2024

Бакари зарадва ученици

Нападателят на „Черно море“ подари топка и тренира дузпи с децата от испанската паралелка на международното френско училище "Шарл Перо"

По материала работи: Деян Михайлов
Бакари зарадва ученици

Нападателят на „Черно море“ Бубакар Нджие Камби, популярен с прякора си Бакари, зарадва децата от испанската паралелка на международното френско училище "Шарл Перо", което се намира в курорта Св. Св. „Константин и Елена“. Заедно с него бе и помощник-треньорът на "моряците" Емануил Луканов, който също знае перфектно испански. Двамата подариха на малчуганите футболна топка с автографи. 


Испанецът с гамбийски корени си поговори с малчуганите по всякакви теми, като основно отговаряше на техните въпроси. Бакари бе затрупан с въпроси от учениците и едва смогваше да отговори на повечето от тях – на кой отбор е привърженик, дали знае много езици, откога е професионален футболист, дали му харесва в България и имали най-добрият приятел в „Черно море“.
Футболистът разкри, че се чувства полиглот, тъй като владее испански, английски, каталунски и езика, на който се говори в Гамбия, а в България е от 4 години, така че знае и много български думи. Най-добрият му приятел в отбора пък е португалецът Уго Секо, който дойде на "Тича" това лято.


Нападателят им разказа, че е роден в Барселона и е започнал да тренира футбол още от 10-годишен, а естествено любимият му тим e каталунският. Бакари дори анализира последното "Ел Класико" с „Реал“, което завърши 1:1, а любимците му са щели да скъсят разликата до големия си опонент на само три точки, но били попарени в 92-ата минута. България и в частност Варна му харесват изключително много и именно това е причината вече четвърта поредна година да играе за "моряците".


Част от учениците решиха да проверят футболните умения на Бакари и го предизвикаха да жонглира с топка. Нападателят не разочарова учениците, като дори реши да бие няколко дузпи. Децата се оказаха с отлични рефлекси и не позволиха на футболиста да ги порази от бялата точка.

Снимки Пламен Гутинов

 

Коментари

Новини Варна