IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
19:38 | 17 януари 2017
Обновен: 19:30 | 18 април 2024

Христо Бонев се подобрява, вече го раздвижват

Животът на футболната легенда вече не е в опасност

По материала работи: Юлиян Атанасов
Христо Бонев се подобрява, вече го раздвижват

Състоянието на футболната легенда Христо Бонев- Зума е стабилно, като вече са започнали процедури по раздвижването му, съобщава "24 часа", като се позовава на информация от УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.Проф. Генчо Начев, който в неделя оперира легендарния футболист и му сложи два байпаса, е препоръчал пациентът да бъде вдигнат от леглото и изправен на крака.И административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов е чул добрите новини около състоянието на почетния президент на клуба."Всичко върви идеално, дори нещата се подобряват по-бързо от очакваното", каза дългогодишният международен рефер.

 

Той помоли фенове и близки да не звънят на Зума, тъй като телефоните му не са у него, а в съпругата му. "Нека не я безпокоят, като се оправи той, ще ни известят", настоя Узунов.Според лекарите състоянието на Зума е стабилно, но все още е рано да се правят дългосрочни прогнози. Вече нямало опасност за живота му, но след претърпяната тежка операция, възстановителният период е бавен.Бонев навършва 70 години на 3 февруари, но е сигурно, че замисляното голямо тържество за юбилея му няма да се състои на самия празник заради здравословното му състояние.

 

dnes.bg

Четете още:Бивш на Ман Сити се завърна в Малага

 

Коментари

Новини Варна