IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
15:19 | 24 юни 2017
Обновен: 16:25 | 5 май 2024

ПАОК иска Ники Михайлов

Българинът е един от двата варианта за вратар на клуба от Солун

По материала работи: Слав Велев
ПАОК иска Ники Михайлов

Българският национален вратар Николай Михайлов може да подсили ПАОК (Солун) за новия сезон, съобщи спортният директор на клуба от Гърция Лубош Михел, цитиран от sportal.bg. Михайлов е един от двата варианта за вратар на ПАОК за новия сезон заедно със сърбина Живко Живкович, който през последния сезон беше на вратата на Ксанти. 
 

"Нашата идея за вратарския пост е съчетание на добра възраст и достатъчно опит. В този случай и Живкович, и Михайлов са много интересни профили. Предимството на Михайлов е, че е безплатен като трансферна сума и вероятно това ще натежи при крайния избор. Но не знаем какво ще стане и с разговорите с Ксанти за Живкович, коментира Михел. 
 

Пред ПАОК има още два варианта, но те за момента не са особено актуални. Става дума за сърбинът Владимир Стойкович и чешкият ветеран Ян Лащувка, но предвид напредналата възраст и на двамата то доста други опции трябва да отпаднат, за да се стигне до тях. ПАОК (Солун) завърши на 3-о място в плейофите на гръцкото първенство и ще играе в турнира Лига Европа.

Коментари

Новини Варна