IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
18:28 | 19 август 2017
Обновен: 10:44 | 17 април 2024

Юнайтед съсипа "лебедите" и записа нова "суха" мрежа

"Червените дяволи" разпиляха клетия си противник с 4:0 като гост

По материала работи: Юлиян Атанасов
Юнайтед съсипа "лебедите" и записа нова "суха" мрежа

Манчестър Юнайтед записа втора поредна "суха мрежа" във Висшата лига, след като надви Суонзи с 4:0 при гостуването си на "Либърти Стейдиъм" в среща от 2-ия кръг.Първото попадение в мача бе дело на централния бранител Ерик Бейи, който се разписа в самия край на първото полувреме. Лукаку удвои аванса на своите в 81-ата минута, а секунди след това Погба вкара за класически резултат.Крайният резултат бе оформен от Марсиал в 84-ата минута.След успеха си "червените дяволи" са с пълен актив от точки и имат 6 пункта в първите две срещи, а освен това хубавото е, че отборът не е допуснал попадение във вратата си. Първото полувреме като цяло бе доста динамично, а домакините също атакуваха противниковата врата.

 

Само в рамките на няколко минути двата тима удариха по една напречна греда - първо Аю от състава на домакините, а след това Джоунс от състава на гостите.Малко преди почивката Лукаку и Рашфорд изпуснаха доста добри шансове за гол, като ударът на първия не намери очертанията на вратата, а английският национал бе изведен сам срещу вратаря и би право в ръцете му.

 

В самия край на полувремето Бейи откри за гостите. Удар на Погба се отби в напречната греда и тупна пред голлинията, а африканският бранител дотича до топката и пред погледа на Фернандес я добута в мрежата.След почивката гостите отново бяха отборът, който бе по-активен, но трябваше да мине известен период от време, за да може момчетата на Моуриньо да се развихрят.В 81-ата минута Лукаку бе намерен абсолютно сам срещу вратаря на точката на дузпата от Мхитарян и без проблем удвои аванса на своите и уби всякаква интрига в този мач.

 

Само минута след това и Погба се разписа. Отново асистенцията бе на името на Мхитарян. Арменецът изведе французина в наказателното поле и той с техничен удар от малък ъгъл успя да преодолее вратаря.Домакините бяха съсипани и това се видя в 84-ата минута, когато в рамките на по-малко от четири минути допуснаха трети гол.Този път голмайсторът бе Марсиал, който с удар от точката на дузпата не остави шансове на Фабиански.

 

СУОНЗИ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0:4

0:1 Бейи 45

0:2 Лукаку 81

0:3 Погба 82

0:4 Марсиал 84

 

СУОНЗИ: Фабиански, Олсон, Ноутън, Фернандес, Бартли (67 - Раутлидж), Моусън, Фер, Каръл, Меса (67 - Нарсинг), Аю, Абрахам

 

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Валенсия, Блинд, Джоунс, Бейи, Мата (75 - Фелаини), Матич, Мхитарян, Погба, Лукаку, Рашфорд (75 - Марсиал)

 

gol.bg

 

Четете още: Фалкао пак вкарва, Монако с рекорд

 

Коментари

Новини Варна