IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
17:26 | 7 декември 2017
Обновен: 15:40 | 26 април 2024

Лъчезар Балтанов преподписа с Ботев (Пловдив)

Капитанът удължи договора си с клуба до лятото на 2020 година

По материала работи: Пламен Янков
Лъчезар Балтанов преподписа с Ботев (Пловдив)

Отборът на Ботев (Пловдив) си осигури услугите на своя капитан Лъчезар Балтанов до края на настоящото десетилетие, след като сърцатият халф удължи договора си с клуба до лятото на 2020 година, съобщава sportal.bg. От пристигането си в редиците на "жълто-черните" в началото на сезон 2014/2015 29-годишният халф има изиграни 103 официални мача, в които е реализирал респектиращите за позицията си на терена 27 гола. 

 

Лъчо дебютира с жълто-черния екип на 9 август 2014-а при домакинското равенство 3:3 срещу Литекс и още в 26-ата минута отбеляза първия си гол за "канарчетата" със зрелищен удар извън наказателното поле. Юношата на Левски коментира пред клубния сайт новото споразумение между него и Ботев.

 

"Доволен съм, че оставам. Това беше моето желание и се радвам, че новият ми договор е вече факт. С ръководството се разбрахме много бързо. Чувствам се щастлив в Ботев. Мога да кажа, че тук изживявам най-добрите си години във футбола. За мен е чест и голяма отговорност да бъда капитан на клуб с историята, традициите и фенската маса на Ботев", заяви щастливият Балтанов. 

 

"Усещам признанието и любовта на феновете и знам, че най-добрият начин да им се отблагодаря е с играта си на терена. Надявам се да имаме още много поводи за радост. И защо не те да са свързани със защита на Купата на България и ново запомнящо се европейско лято", добави още капитанът минути след като сложи подпис под новия си договор. 

Коментари

Новини Варна