IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:24 | 10 декември 2017
Обновен: 04:47 | 25 април 2024

Дунав и Локомотив не излъчиха победител

Двубоят в Русе завърши при резултат 2:2

По материала работи: Слав Велев
Дунав и Локомотив не излъчиха победител

Отборът на Дунав (Русе) отново не успя да победи. Играчите на Малин Орачев завършиха 2:2 срещу Локомотив (Пловдив) в среща от 20-ия кръг на Първа професионална лига, съобщава sportal.bg. "Драконите" поведоха с два гола, след като първо Юлиян Ненов (46), а после и Мирослав Будинов (53) вкараха в мрежата на Илко Пиргов. "Смърфовете" показаха характер и стигнаха до точката след попадения на Веселин Марчев (60) и Халед Аяри (88). 

 

Самият двубой започна по-добре за гостите. Още в 7-ата минута Христо Попадийн центрира в наказателното поле, но Димитър Георгиев се размина с топката. Малко по-късно Божидар Васев отправи шут от дистанция, но кълбото рикошира в бранител на домакините и излезе в аут.

 

Малко преди края на първата част Ненов проби мощно отдясно и опита удар, но топката се отби в защитник на гостите. 
 

Второто полувреме стартира перфектно за "драконите". В автор на попадението се превърна Юлиян Ненов. Талантливият играч получи пас в наказателното поле от Васил Шопов и без да се замисли прати кълбото в мрежата на Илко Пиргов.

 

В 52-ата минута играчите на Малин Орачев вкараха нов гол. Мирослав Будинов бе изведен от Диян Димов, след което таранът напредна към наказателното поле и с премерен удар преодоля стража на “смърфовете”.

 

Локомотив (Пловдив) намали резултата в 60-ата минута. След центриране от корнер Димитър Везалов свали с глава към Веселин Марчев, а атакуващият играч се възползва и се разписа. В 69-ата минута Будинов проби отляво и пусна към Ненов, който нацели левия страничен стълб.

 

В 88-ата минута отборът на Бруно Акрапович стигна до 2:2. Нападателят на тима Халед Аяри засече центриране от корнер на Симеон Райков. Бранителите на Дунав не се ориентираха и логично допуснаха нов гол. В последните минути не се случи нищо интересно и срещата на стадиона в Русе завърши без победител.

Коментари

Новини Варна