Моуриньо: Скоулс знае само да критикува
Пожелавам му да е на 25% успешен мениджър, колкото съм аз, обяви Жозе
Публикувана: 2 Jan 2018 | 11:31

Жозе Моуриньо скочи срещу легендата на Ман Юнайтед Пол Скоулс и го обвини, че само критикува отбора.

 

Бившият халф, който сега е анализатор, заяви, че играчите и мениджъра не се представят на необходимото ниво след равенството 0:0 със Саутхемптън, като освен това изрази опасения относно физическото състояние и поведението на Пол Погба. Това естествено ядоса Моуриньо, който реагира след победата снощи над Евертън.

 

„Мисля, че единственото, което Пол Скоулс прави, е да критикува. Не мисля, че той коментира. Той бе феноменален играч, което обаче не означава, че всикчи ние трябва да сме такива. Пол винаги се стреми да дава най-доброто от себе си. Понякога играе много добре, друг път не чак толкова. Не е виновен обаче той, че печели много повече от Пол Скоулс. Просто такъв е футболът сега“ заяви Моуриньо.

 

„Смятам, че Скоулси ще остане в историята като страхотен футболист, а не като анализатор. Затова и предпочитам да гледам така на него, защото той е дал много на клуба, който аз се стремя да представлявам всеки ден по най-добрия начин“ добави той.

 

„Ако Пол стане мениджър му пожелавам да постигне 25% от това, което аз съм постигнал до момента, което означава да спечели около 6 трофея.  50% са 12 отличия. Ако е на 25% толкова успешен, ще бъде много щастлив. За мен той винаги ше бъде изключителен играч, помогнал за изграждането на престижа на този клуб“ каза още Жозе.

 

gol.bg

 

Четете още:    

Коментари ( 0 )