IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
21:40 | 8 февруари 2018
Обновен: 06:11 | 25 април 2024

Бербатов с първи гол в Индия

Бившият капитан на националния отбор на България се разписа при равенството 2:2 между отборите на АТК и „Керала Бластърс“

По материала работи: Пламен Янков
Бербатов с първи гол в Индия

Бившият капитан на националния отбор на България Димитър Бербатов отбеляза първия си гол в шампионата на Индия, след като се разписа при равенството 2:2 между отборите на АТК и "Керала Бластърс", съобщи bTV.

 

Бившият играч на "Манчестър Юнайтед" бе точен в 55-ата минута, когато изведе гостите от "Керала" напред в резултата за 2:1, но с гол на друг бивш играч на "червените дяволи" - Том Торп, домакините от Калкута стигнаха до точката.

 

Бербатов се разписа с много хубав удар от воле от границата на наказателното поле след подаване на исландеца Гудьон Балдвидсон. Именно бившият на "Стярнан" даде аванс на "Керала" в 33-тата минута, когато откри резултата в мача, но само 5 минути по-късно бившият бранител на "Нюкасъл" Райън Тейлър изравни за домакините.

 

През втората част зрителите на стадиона в Калкута видяха и головете на Бербатов и Торп, а със спечелената точка "Керала" излезе на пето място с 21, докато АТК е на осмо място с 13 пункта.

 

Четете още Димитър Бербатов от Пирин до върха на световния футбол

Коментари

Новини Варна