IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
18:08 | 11 юли 2018
Обновен: 10:24 | 25 април 2024

Черно море записа успех срещу Лудогорец II в контрола

Точни за „моряците“ бяха Валентин Йосков и Аристот Н`Донгала

По материала работи: Пламен Янков
Черно море записа успех срещу Лудогорец II в контрола

Снимка chernomorepfc.bg

 

Черно море записа трети успех в контролите от предсезонната си подготовка. "Моряците" победиха с 2:0 Лудогорец II в мач, игран на стадион "Младост" във Варна.

 

Черно море започна срещата с натиск и още в 9-ата минута отправи първи изстрел по посока на една от двете врати, съобщиха от пресслужбата на клуба. Ндонгала пробва да изненада стража на Лудогорец със силен удар от границата на наказателното поле, но Наумов спаси.

 

В 18-ата минута добра атака за Черно море. Патрик с воле намери Мартин Минчев по лявото крило, който подаде на Кононго. Левият краен бранител нахлу мощно в налазателното поле и стреля от малък ъгъл, топката се разходи по голлинията, но не успя да влезе във вратата. В 29-ата минута греда за Черно море. Кононго центрира отдясно, топката попадна в Н’Донгала, който от дузпата стреля, но в напречната греда. В 38-ата минута Мартин Минчев засече с глава центриране отляво, но топката премина встрани от вратата.

 

В 50-ата Валентин Йосков бе изведен сам срещу вратаря на Лудогорец, но Наумов успя да спаси. В 62-ата Денислав Александров бе изведен на добра позиция, но вратарят Иван Дюлгеров успя да се намеси и изби в корнер.

 

В 70-ата минута Черно море поведе в резултата. Мартин Минчев центрира отдясно в наказателното поле, където Валентин Йосков с глава реализира за 1:0.

 

Седем минути по-късно Аристот Н`донгала удвои преднината на Черно море от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Мартин Минчев.

 

Контролата пропуснаха контузените Радослав Василев, Мартин Костадинов и Даниел Димов.

 

Съставът: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Пламен Димов, Кононго (80-Мартин Дичев), Аристот Н`донгала (80-Велислав Василев), Дани Кики (65-Лъчезар Йорданов), Петър Витанов, Патрик, Мартин Минчев, Валентин Йосков

Коментари

Новини Варна