IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:16 | 10 септември 2018
Обновен: 02:47 | 15 май 2024

Гигс не прави трагедии след загубата

Наставникът на Уелс не смята, че е сбъркал давайки капитанската лента на Бейл

По материала работи: Слав Велев
Гигс не прави трагедии след загубата

Селекционерът на Уелс Райън Гигс прие спокойно загубата от Дания с 0:2 вчера, въпреки че очакванията към тима му бяха големи след 4:1 над Ейре преди няколко дни. „Настина поставихме висок стандарт, който е трудно да бъде поддържан, но това е предизвикателството за нас. Не мога да виня момчетата за усилията, които положиха. Има много позитиви, които можем да извлечем, така че ще поучим от грешките си и продължаваме напред“ заяви наставникът.

 

„До дузпата бяхме в мача. Освен това тя бе доста пресилена и задачата ни стана трудна срещу толкова качествен съперник. Освен това не трябва да забравяме, че те нямаха мач преди това и бяха доста по-свежи от нас, което също оказа влияние“ добави той. При отсъствие на Ашли Уилямс Гарет Бейл взе капитанската лента за първи път, но не успя да направи разликата. „Имах доста варианти, но прецених, че Гарет е най-опитният, дава пример и в съблекалнята дава наставления, особено на по-младите, така че бе най-подходящият. Не мисля, че това повлия на неговото представяне“ каза още Гигс.

 

gol.bg

Четете още: Две победи, равен и загуба за ДЮШ на Черно море през уикенда

Коментари

Новини Варна