IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
11:56 | 21 септември 2018
Обновен: 12:00 | 25 април 2024

Волейболни и футболни емоции в рубриката „Спортът на прицел“

Мачовете на България от втората фаза на световното и двубоите на „Черно море“ и „Спартак“ (Варна) в първенството и Купата на България са „на прицел“ на Илиян Койчев

По материала работи: Слав Велев
Волейболни и футболни емоции в рубриката „Спортът на прицел“

 

Може ли България да вземе „поправителния“ срещу Иран в първия си мач от втората фаза на световното първенство по волейбол. Двубоят е тази вечер от 20:40 часа в столицата. Освен с иранците, българските „лъвове“ ще се „захапят“ още с фаворита САЩ и непредвидимата Канада. Ще успеят ли момчетата на Пламен Константинов да зарадват публиката в зала „Арена Армеец“ в София?

„Черно море“ ще опита да се върне на победния път след поражението от ЦСКА-София в предишния кръг на футболната Първа лига. На пътя на „моряците“ застава отбора на „Славия“, а двубоят е в неделя от 17:30 часа. Двубоят с „белите“ ще е и генерална репетиция преди сблъсъка с амбициозния тим на „Арда“ (Кърджали) в турнира за Купата на България следващата седмица. С мисъл за купата ще излезе и „Спартак“ (Варна) в двубоя срещу „Бенковски“ в Бяла (22.09) от първенството в Трета лига. Мачът е с начален час 17:00 часа. Само няколко дни по-късно, „соколите“ се изправят срещу аутсайдера в Първа лига „Верея“ в турнира за купата. Срещата ще се играе на страдиона в Балчик.

 

За тези и още предстоящи спортни събития през уикенда с анализ, вижте във видеото от рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев.

 

Коментари

Новини Варна