IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:39 | 14 октомври 2018
Обновен: 01:50 | 20 април 2024

Мертенс обяви, че не е впечатлен от Юве

"Наполи ще се бори за Скудетото до последно", закани се нападателят

По материала работи: Слав Велев
Мертенс обяви, че не е впечатлен от Юве

Словесната престрелка между големите фаворити за Скудетото – Наполи и Ювентус, започна.Една от големите звезди на южняците Дрис Мертенс обяви, че не е впечатлен от "бианконерите", въпреки победния им рейд (10 успеха от 10 мача във всички турнири от старта на сезона).Възпитаниците на Карло Анчелоти изостават с 6 точки от шампионите след 8 кръга в Серия "А" и загубиха с 1:3 гостуването си на Юве.

 

И въпреки това Мертенс не е на всеобщото мнение, че торинци са големият фаворит за 8-а поредна титла. "Гостуването ни на "Алианц Стейдиъм" беше много нещастен мач, но доказахме, че сме силни. Отидохме за победата и се борехме", заяви нападателят пред  La Gazzetta dello Sport."Юве взе велики играчи и може би е по-силен от миналия сезон. Но, честно казано, още не са ме убедили напълно, че са фаворит. Със сигурност ще се натъкнат на трудности и ние трябва да се възползваме. Наполи ще се бори за Скудетото до последно", добави Мертенс.В следващия кръг Юве е домакин на Дженоа, докато Наполи гостува на Удинезе. Южняците трябва да са нащрек не само за хегемона на Ботуша, но и за Интер. "Нерадзурите" са само с 2 т. по-малко от тях.

 

gol.bg

Четете още: Героят Неделев: Нямахме късмет през първото полувреме

Коментари

Новини Варна