IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
11:47 | 20 ноември 2018
Обновен: 13:07 | 25 април 2024

Галин Стоянов очаква труден мач срещу „Берое“

„Черно море Тича“ търси първа победа в Стара Загора

По материала работи: Борис Проданов
Галин Стоянов очаква труден мач срещу „Берое“

Старши треньорът на „Черно море Тича" (Варна) Галин Стоянов  коментира предстоящата среща с „Берое“ от баскетболното ни първенство. В VІІІ кръг варненци гостуват в Стара Загора в опит да постигнат първи успех в шампионата. Варненци имаш 6 поражения досега. Двубоят е в събота от 18 ч. Съдии са Татяна Вълчева, Ангел Иванов и Димитър Георгиев, а комисар: Красимир Стойнов.

 

„Които имат по-сериозно отношение, ще получават повече време за сметка на останалите, без значение моментното им състояние“, категоричен е Галин Стоянов.

 

„Отборът на „Берое“ е много агресивен в защита. Досега не са били в пълния си състав , а в такъв за мен това става отбор, който може да бъде претендент за титлата. Очаквам много труден мач. Ние имаме невероятни спадове като гости. Много ни влияе дали сме пред една публика, която ни подкрепя или не. Това са  възможностите и желанието ни. Надявам се всички в този отбор да осъзнават за какъв шанс и отговорност става тума, защото наистина е огромна отговорност да играеш за „Черно море Тича“ и всеки трябва да я поеме", каза Галин Стоянов.

 

„В „Черно море Тича“ се дава повече свобода на младите, да мислят, да творят. Ще мине известно време, докато понаучат какво се изисква от тях. Те са играли в отбори, където един-двама са били водещи и треньорите са се опирали на тях, но сега влизат в мъжкия отбор, където трябва да си на 100% постоянно готов, без значение дали си болен, дали пътуваш в деня на мача. Или идваш да играеш, или си стоиш вкъщи. Няма оправдания след мача. Ако има какво да кажеш преди мача, го казваш. „Берое“ се представяха доста добре в началото. Взеха доста класни играчи. Имаха контузии, но се завръщат повечето. Играят и Балканска лига. Работи се на висок интензитет в отбора“, каза на свой ред легендата на „Черно море Тича“ Пламен Алексиев, който се завърна в игра, след като повече от година се възстановяваше от контузия.

 

Още по темата: Галин Стоянов: Спадовете не трябва да са ни тенденция

Коментари

Новини Варна