IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
10:28 | 20 януари 2019
Обновен: 15:18 | 17 април 2024

Емери: Всичко на терена ни се получи, трябва да показваме такава игра във всеки мач

Мениджърът на Арсенал похвали своите футболисти след успеха над Челси

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Gong.bg

Мениджърът на Арсенал Унай Емери бе изключително доволен от победата с 2:0 над Челси и от факта, че отборът му показа добър футбол, съобщава Gol.bg.


"Искахме да спечелим заради нашите фенове. Изоставането ни от Челси беше шест точки, но сега сме оптимисти, че можем да ги настигнем. Мисля, че в този ден ни се получи всичко, което пробвахме на терена. Няма как да бъда недоволен от момчетата", обяви той на пресконференцията след мача.


"Трябва да мислим мач за мач и да не си правим толкова далечни планове според мен. Ако показваме тази игра и в останалите срещи, то тогава мисля, че всичко ще бъде много по-добро за нашия отбор". 


"Според мен е жизненоважно да намерим правилния баланс  в домакинските мачове и в тези, в които гостуваме. Понякога нещо ни пречи да покажем на какво сме способни и поради тази причина губим точки". 


"Контузията на Бейерин? Ще трябва да видим какво ще покаже скенера, но това е важен момент. Силно се надявам да е нещо не толкова тежко, макар че ситуацията с него изобщо не изглеждаше добре".


Четете още: 
Байерн показа две лица и трябваше да трепери в края
 

Коментари

Новини Варна